Sköönt :)

Helgen har varit helt okej, det började med att på fredagen var syrran o hennes pojkvän här hemma hos mig :) Vi slappade o kikade på hitta nemo :) DU FICK INGEN MAT HEJ DU FICK INGEN MAT HEJ DU FICK INGEN MAT FÖR DU SKA BANTA :P haha. Bästa repliken i filmen. Vi skratta så vi dog. Det finns en annan bra replik som DOris kör några gånger, fortsätt simma fortsätt simma xD Grymt bra film :D:DLördagen fortsatte med att jag var lektant på Leias barnkalas. Vi gick skattjakt o fikade o sen var jag helt slut :P Men det är mysigt med massa barn som leker o har roligt :)
Sen åkte jag hem o vilade lite, o tänkte att jag skulle träffa Natali men det blev inte av så när klockan närmade sig matchen mellan Sverige-Danmnark åkte jag hem till brorsan o kikade på den. JÄDRA SKIT MATCH!!! 
Efter det blev de sängen :DIdag på morgonen var jag domare för F 8 som spelade poolspel. Det är roligt o se alla små barn springa runt efter bollen som yra höns :D

Och nu sitter jag här o väntar på att maten ska bli klar o så kommer mina syskon hem o käkar :) Sen kommer jag bara ta det lugnt o slappa :):)
Ses i skolan imorn brudar <3 SISTA VECKAN NU :) :D

RSS 2.0